Davroe Wins Best Sulphate Free Hair Collection 2024 in LUX Life Magazine’s Health Beauty & Wellness Awards
Blog

Davroe Wins Best Sulphate Free Hair Collection 2024 in LUX Life Magazine’s Health Beauty & Wellness Awards




Αποτελεί μεγάλη τιμή για την κορυφαία αυστραλιανή εταιρεία Davroe η απονομή του βραβείου  Best Sulphate Free Hair Wellness Products Collection 2024 από το περιοδικό LUX Life, στα πλαίσια των Health Beauty & Wellness Awards, τα οποία αναγνωρίζουν εξαιρετικά επιτεύγματα και καινοτομίες στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

 

Η Mary Centofanti, Διευθύντρια της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το βραβείο από το LUX Life. Η αναγνώριση αυτή αποδεικνύει την αφοσίωση της ομάδας μας στη δημιουργία προϊόντων που ενισχύουν την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών. Η δέσμευσή μας σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα χωρίς θειικά άλατα ανήκει στον στενό πυρήνα της φιλοσοφίας μας.»

 

Η βραβευμένη συλλογή ξεχωρίζει για τα φυσικά της συστατικά, όπως αυστραλιανά βότανα, που προσφέρουν απαλή και αποτελεσματική φροντίδα χωρίς σκληρά χημικά. Η διάκριση αυτή ενισχύει τη φήμη της Davroe και υποστηρίζει την αποστολή της να προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον και τα μαλλιά λύσεις περιποίησης. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει τη θέση της Davroe ως πρωτοπόρου στην αγορά περιποίησης μαλλιών, θέτοντας τα πρότυπα για άλλες εταιρείες.

 

Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την προσήλωση της Davroe στην ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών, αξίες που συμμεριζόμαστε απόλυτα και εμείς στην Hairmony. Συγχαρητήρια στη Davroe για αυτή την αξιόλογη αναγνώριση!

Προηγούμενο
Το μυστικό για υπέροχα υγιή μαλλιά όλο το καλοκαίρι με την Luxe leave in Masque από την Davroe!
Επόμενο
Summer Has Come: 5 Tips για Τέλεια Μαλλιά Όλο το Καλοκαίρι