καλοκαιρινή μάσκα μαλλιών
Blog

Το μυστικό για υπέροχα υγιή μαλλιά όλο το καλοκαίρι με την Luxe leave in Masque από την Davroe!

Ο ζεστός καιρός του καλοκαιριού έχει φτάσει, και μερικοί από εμάς περνούν χρόνο στην παραλία ή στην πισίνα. Ό,τι κι αν επιλέξεις, τα μαλλιά σου θα εξακολουθούν να υφίστανται την φθορά και τις επιπτώσεις των υψηλότερων θερμοκρασιών.

Με τις υψηλές θερμοκρασίες, το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά μας μπορεί να γίνουν ξηρά, επηρεάζοντας τη δύναμη και την ανθεκτικότητά τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο και να κάνει τα μαλλιά μας να φαίνονται ξηρά και θαμπά. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι φροντίζεις ήδη τα μαλλιά σου, ωστόσο αυτή την εποχή του χρόνου πρέπει να ενισχύσεις την άμυνά τους.

Για να προστατέψεις και να περιποιηθείς τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο, χρησιμοποίησε μία μάσκα που να προσφέρει υψηλής απόδοσης ενυδάτωση και προστασία ακόμα και μετά το πέρας της ρουτίνας του μπάνιου σου.

Για να δείχνουν υπέροχα, τα μαλλιά σου πρέπει να είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δώσε στα μαλλιά σου την απαραίτητη πανοπλία για να πολεμήσουν χρησιμοποιώντας την ενυδατική μάσκα LUXE Leave-in. Η γρήγορα απορροφήσιμη φόρμουλα που κλειδώνει την υγρασία και προστατεύει τα μαλλιά σου από την έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους, τα αφήνει πιο απαλά, πιο υγιή και ευκολότερα στον χειρισμό.


Πώς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα DAVROE Luxe Leave-in:


Η χρήση της Luxe είναι απλή. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα στο μέγεθος ενός σταφυλιού ή κερασιού σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Με τα χέρια ή με μία χτένα διαμόρφωσε τα όπως επιθυμείς.

Χρησιμοποίησε την πριν το κολύμπι για να αποτρέψεις το «πρασίνισμα» και τη φθορά από το χλώριο και το αλάτι καθώς το σύμπλεγμα Davroe UV Protect παρέχει εκπληκτική προστασία στα μαλλιά.


Luxe leave-in Masque – Η απόλυτη καθημερινή ενυδατική προστασία


• Αφήνει τα μαλλιά απαλά, πιο υγιή και ελεγχόμενα
• Διεισδύει στα μαλλιά για να σχηματίσει ένα μη λιπαρό φράγμα
• Απορροφάται αμέσως στα μαλλιά χωρίς να αφήνει υπολείματα
• Μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί και να δουλευτεί σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά
• UV προστασία για τα μαλλιά σου
• Χρησιμοποιείται πριν από το κολύμπι για να αποτρέψει το «πρασίνισμα» και την φθορά από το χλώριο


 Τι μας λένε οι άνθρωποι για την DAVROE Luxe Leave-in Masque:


«Λατρεύω αυτό το προϊόν!» Corine
5 Stars
Δεν ήμουν απολύτως σίγουρη τι κάνει μία leave-in μάσκα μαλλιών, αλλά αυτό το προϊόν είναι κάτι το εκπληκτικό. Δίνει στα μαλλιά μου λίγο βάρος με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να γίνονται υπερβολικά απαλά και να πετάνε. Επίσης, αν και δεν είναι φθηνό, διαρκεί για ΠΑΝΤΑ και έτσι νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Επίσης, μυρίζει όμορφα.

"Τα μαλλιά είναι μεταξένια και έπαψαν να φριζάρουν και να πετάνε!!"Essie5 Stars
Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη με αυτό το προϊόν. Έχω λεπτά, ατίθασα μαλλιά που είναι λιπαρά στις ρίζες και ξηρά στις άκρες, έτσι τείνω να μένω μακριά από προϊόντα και χρησιμοποιώ άφθονο dry shampoo. Αυτή η μάσκα δεν βαραίνει τα μαλλιά μου, αλλά τουναντίον παραμένουν λαμπερά και υγιή. Δουλεύω την μάσκα σε μικρά τμήματα σε νωπά μαλλιά και τα ισιώνω με πιστολάκι. Έχει μειώσει σημαντικά την ψαλίδα που συνήθως δημιουργείται και ο έλεγχος του φριζαρίσματος είναι εκπληκτικός. Δεν μου αρέσει η μυρωδιά αλλά δεν είναι έντονη και είτε ξεθυμαίνει είτε την συνηθίζω σε περίπου 10'.

“OMG! Η Luxe είναι καταπληκτική." Tammy
5 Stars
Αυτή είναι η καλύτερη leave-in μάσκα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Ζω σε μια πολύ ξηρή περιοχή, οπότε η υγρασία που παρέχει αυτή η μάσκα μου έσωσε τη ζωή των μαλλιών μου. Μυρίζει και καταπληκτικά! Λατρεύω αυτό το προϊόν! Τα μαλλιά μου είναι τόσο απαλά και κρατάνε οι μπούκλες όλη μέρα!
Προηγούμενο
Είναι τα Pixie Bob η πιο hot τάση του φετινού καλοκαιριού;
Επόμενο
Davroe Wins Best Sulphate Free Hair Collection 2024 in LUX Life Magazine’s Health Beauty & Wellness Awards