Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών

Πώς μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα 

Πλήρωσε με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA ή Mastercard.

Με Paypal

Πλήρωσε με Paypal για ακόμη πιο ασφαλείς συναλλαγές.

Με αντικαταβολή

Πλήρωσε τη στιγμή που θα παραλάβεις την παραγγελία στον χώρο σου. Αρκεί μόνο το ποσό να μην είναι πάνω από 500€ (με ΦΠΑ) και να είσαι ιδιώτης και όχι επιχείρηση.

Τα έξοδα για την αντικαταβολή είναι 1.90, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας.

Πώς εγγυόμαστε την ασφάλεια στις συναλλαγές σου

Ασφαλείς και απόρρητες πληροφορίες

Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σου όταν κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές.Όλες οι συναλλαγές σου με το hairmony.gr γίνονται μέσα από ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον και έτσι οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία σου παραμένουν ασφαλείς και απόρρητες. 

Μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία για την καταχώρηση της παραγγελίας και συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου: όνομα κατόχου, αριθμό, ημερομηνία λήξης, και τον τριψήφιο αριθμό (CVV-CVC-CID) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μεταφέρεσαι αυτόματα σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον.  Εμείς δεν μαθαίνουμε ποτέ τα στοιχεία της κάρτας ή του λογαριασμού σου.

Τεχνολογία SSL

Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σου.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) με μέγεθος κλειδιού 256Bits. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί που κρυπτογραφεί τα δεδομένα πριν αποσταλούν μέσω της σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί, και διασφαλίζει  την επικοινωνία.

Σου προτείνουμε να χρησιμοποιείς για τη σύνδεσή σου στο www.hairmony.gr τους browsers Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Safari, που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL.