Davroe X Christopher Esber: Όταν η Τέχνη των Μαλλιών Συναντά την Haute Couture στο Paris Fashion Week 2024
Blog

Davroe X Christopher Esber: Όταν η Τέχνη των Μαλλιών Συναντά την Haute Couture στο Paris Fashion Week 2024

Το Paris Fashion Week 2024, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον κόσμο της μόδας, μας χάρισε μία συνεργασία που καθήλωσε τις fashionistas παγκοσμίως. Η αυστραλιανή εταιρεία περιποίησης μαλλιών Davroe έκλεψε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο εντυπωσιακό show του αναγνωρισμένου σχεδιαστή Christopher Esber.

 



 

 

Η Davroe, γνωστή για την ηθική προσέγγισή της στον χώρο της ομορφιάς, με φυσικά, vegan και cruelty-free προϊόντα, ανέλαβε την επιμέλεια των χτενισμάτων, προσδίδοντας μοναδικότητα στο εμβληματικό show του Esber. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες του Esber συνδυάζουν αρμονικά την αψεγάδιαστη δομή με τη ρευστότητα, και η Davroe συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη αυτών των στοιχείων μέσα από εντυπωσιακά hairstyles που συμπλήρωναν τη δραματική αίσθηση της συλλογής.




 

 

 

Μια δημιουργική σχέση

 



Το backstage είχε κάτι μαγικό, με την Davroe να παρουσιάζει δύο βασικές τάσεις: από πιο απαλά, αέρινα, φυσικά χτενίσματα, μέχρι πιο τολμηρές υφές με «dirty» αισθητική. Το «half-pulled through ponytail», με τα μαλλιά sleek τραβηγμένα και ανεπιμελώς δεμένα, αποδείχθηκε το απόλυτο trend που σίγουρα θα δούμε να πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

 

 

Davroe, η ανερχόμενη δύναμη

 



Αυτή η συνεργασία δεν είναι απλώς μια τυπική συμμετοχή σε ένα show – είναι η απόδειξη ότι η Davroe βρίσκεται στο κέντρο των μεγαλύτερων παγκόσμιων εξελίξεων της μόδας, φέρνοντας το sustainable beauty στην πρώτη γραμμή. Με τα εξειδικευμένα προϊόντα της, κατάφερε να συνδυάσει άψογα την καινοτομία με τη διαχρονικότητα, μετατρέποντας το Paris Fashion Week σε μια ωδή στην πολυτέλεια και την οικολογική συνείδηση.

 

Έτσι, η Davroe δεν προσφέρει απλώς προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προσφέρει μια ολιστική εμπειρία πολυτέλειας και αυθεντικότητας, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον της μόδας είναι τόσο βιώσιμο όσο και λαμπερό.

 

Δες εδώ όλα τα προϊόντα Styling της Davroe.

Προηγούμενο
ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ
Επόμενο
Ανακάλυψε το Μυστικό για Χρώμα που Διαρκεί: Ανακάλυψε το Colour Protect Complex