Davroe Rebuilder Θεραπεία Πρωτεϊνών
Blog

Davroe Rebuilder Θεραπεία Πρωτεϊνών

Εάν δεν έχεις δοκιμάσει το DAVROE Rebuilder προηγουμένως τότε έχεις μια εκπληκτική εμπειρία μπροστά σου. Μία από τις πιο εντατικές θεραπείες στη σειρά της DAVROE, αυτό το προϊόν λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές από όλους όσους το έχουν δοκιμάσει.


Στη DAVROE, στόχος μας είναι να σώσουμε τα μαλλιά σου και να σου βοηθήσουμε να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι καλύτερα. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει μια σειρά από θεραπείες κατάλληλες για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το μυστικό μας; Έγχυση φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων, όπως δαμάσκηνο Kakadu, εκχύλισμα γιασεμιού, αλόη Barbadensis, Ceramides ηλίανθου, λάδι Jojoba και Λεμονόχορτο σε κάθε μπουκάλι. Ξέρουμε ότι τα μαλλιά σου θα σε λατρέψουν όταν χρησιμοποιείς τις θεραπείες DAVROE!

 

Ένα από τα σούπερ σταρ προϊόντα μας είναι το Rebuilder, ένα έντονο πρωτεϊνικό αναδομητικό τρίχας που αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και λάμψη των μαλλιών σου. Διεισδύοντας στο θυλάκιο και επιδιορθώνοντας τη ζημιά από μέσα προς τα έξω, το Rebuilder αφήνει τα μαλλιά σου με εκπληκτικό σώμα και λάμψη.

 

Πες αντίο στα ξηρά, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά – Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα του Rebuilder αναδομεί και θρέφη, αφήνοντάς τα μαλλιά σας υγιή.

 

Αυτό το εξειδικευμένο έντονο πρωτεϊνικό αναδομητικό τρίχας επαναφέρει τη δύναμη, το σώμα, τη λάμψη και τη φυσική ελαστικότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση μας αναδομεί ακόμα και τα πιο ξηρά, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

 


Βασικά χαρακτηριστικά του DAVROE Rebuilder 

 

• Πρωτεΐνη αναδόμηση μαλλιών

• Επισκευάζει τα δομή

• Ενισχύει την ελαστικότητα

• Περιέχει βιταμίνη Ε και Β5

• Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες της τρίχας και σταματά την οξείδωση

• Επιδιορθώνει εις βάθος 

• Δίνει σώμα στα μαλλιά

• Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών (ειδικά για λεπτά μαλλιά)

• Εξαιρετική περιποίηση για να προσθέσεις όγκο σε μαλλιά που από την φθορά έχουν λεπτύνει

• Προ-χρωματική επεξεργασία για εξομάλυνση του πορώδους σημείου των μαλλιών για επίτευξη ομοιόμορφων χρωματικών αποτελεσμάτων.

 


Πώς να χρησιμοποιήσεις το DAVROE Rebuilder και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά

 

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, στέγνωσε τα με μια πετσέτα και εφάρμοσε το Rebuilder κατά μήκος, αφροποίησε και άφησε το για 5'-10'.


Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολούθησε με τη χρήση Replenish (αφήστε για 5'-10' και μετά ξέβγαλε) και τελείωσε πάντα με το αγαπημένο σου Davroe Conditioner.

 

Δοκιμάστε το DAVROE Rebuilder σήμερα και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα μετά την πρώτη φορά.


Ανακαλύψτε όλη την σειρά περιποίησης Davroe Wellbeing

Προηγούμενο
Ξεκλείδωσε το μυστικό για εντυπωσιακά μαλλιά με το DAVROE Thermaprotect
Επόμενο
Όλη η Ιταλία μιλάει για τα προιόντα της Jean Paul Myne!