Ανακάλυψε το Μυστικό για Χρώμα που Διαρκεί: Ανακάλυψε το Colour Protect Complex
Blog

Ανακάλυψε το Μυστικό για Χρώμα που Διαρκεί: Ανακάλυψε το Colour Protect Complex

Complex της Davroe!




Έχεις λατρέψει το νέο σου χρώμα μαλλιών και θες να το διατηρήσεις ζωντανό και εκτυφλωτικό; Λοιπόν, τα προϊόντα Davroe είναι εδώ για να σου χαρίσουν αυτή τη μαγική δύναμη. Ποια είναι αυτή; Το Color Protect Complex, το μοναδικό σύμπλεγμα προστασίας χρώματος που διασφαλίζει ότι το χρώμα σου θα παραμείνει λαμπερό και ζωηρό για καιρό!

 

Τι είναι το Color Protect Complex;

 



Το Color Protect Complex της Davroe είναι ένα εξειδικευμένο σύμπλεγμα αποτελούμενο από φυσικά συστατικά όπως το Kakadu Plum, πλούσιο σε βιταμίνη C, που ενισχύει τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών σας, καθώς και το Olive Leaf, το οποίο προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και προστασία. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει, να ενισχύει και παρατείνει τη διάρκεια του χρώματος στα μαλλιά σου. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργεί ένα αόρατο φράγμα που εμποδίζει τη φθορά του χρώματος από το λούσιμο και τη θερμότητα, ενώ παράλληλα θωρακίζει την υγρασία και προλαμβάνει την ξηρότητα – δύο βασικούς παράγοντες που οδηγούν στη θαμπάδα και το ξεθώριασμα. Χάρη στις πρωτεΐνες ρυζιού και κινόα, το σύμπλεγμα αυτό βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών, κάνοντάς τα επίσης πιο ανθεκτικά στις καθημερινές φθορές και στη θερμότητα από τα εργαλεία styling.

 

 

Γιατί να επιλέξεις Davroe;




Τα προϊόντα της είναι χωρίς θειικά άλατα, parabens και άλλες σκληρές χημικές ουσίες, γεγονός που σημαίνει ότι το χρώμα σου προστατεύεται χωρίς να θυσιάζεται η υγεία της τρίχας σου. Το Color Protect Complex περιέχεται στα περισσότερα προιόντα και εξασφαλίζει ότι κάθε φορά που λούζεσαι, το χρώμα σου δεν χάνει την ένταση και τη λάμψη του. Αν μάλιστα ενσωματώσεις και τα προϊόντα θεραπείας όπως το Replenish Jojoba Crème Treatment, θα δεις το χρώμα σου να διαρκεί πολύ περισσότερο, ενώ τα μαλλιά σου θα γίνονται όλο και πιο υγιή με κάθε χρήση.


  

 

 

Για κάθε γυναίκα που θέλει να βλέπει το χρώμα της να παραμένει ζωντανό και λαμπερό ακόμα και μετά από εβδομάδες, το σύμπλεγμα προστασίας χρώματος της Davroe είναι η απόλυτη λύση. Αν τα μαλλιά σου είναι η δύναμή σου, τότε τα προϊόντα της Davroe είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να αναδείξεις την πιο λαμπερή εκδοχή τους.

Προηγούμενο
Davroe X Christopher Esber: Όταν η Τέχνη των Μαλλιών Συναντά την Haute Couture στο Paris Fashion Week 2024