Davroe Scalp Remedy – Η ιδανική λύση για την πιτυρίδα και την ξηροδερμία
Blog

Davroe Scalp Remedy – Η ιδανική λύση για την πιτυρίδα και την ξηροδερμία

Η ξηροδερμία και η πιτυρίδα είναι κοινές ανησυχίες που αντιμετωπίζουμε πολλοί από εμάς, γιαυτό σου παρουσιάζουμε τη λύση μας σε αυτά τα ζητήματα – τη σειρά DAVROE Scalp Remedy.

 

Ζήσε τη δύναμη του DAVROE Scalp Remedy

 



Ένα ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής μπορεί να είναι άβολο και ενοχλητικό, αλλά με τη σειρά Davroe Scalp Remedy, μπορείς να αποχαιρετήσεις τα προβλήματα και να αγκαλιάσεις ένα πιο υγιές τριχωτό κεφαλής. Η σειρά περιλαμβάνει τρία θρεπτικά προϊόντα: ένα αναζωογονητικό σαμπουάν, ένα ενυδατικό μαλακτικό και ένα καταπραϋντικό σπρέι λοσιόν.

Στη Davroe, νοιαζόμαστε για την ευημερία σου και το περιβάλλον. Γι' αυτό τα προϊόντα Scalp Remedy είναι 100% vegan. Εμπλουτισμένα με ήπια βότανα και φυσικά συστατικά, αυτά τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ηρεμούν το τριχωτό της κεφαλής σου, να μειώνουν τους ερεθισμούς και να παρέχουν έντονη ενυδάτωση χωρίς λιπαρά υπολείμματα.

 


Γιατί να επιλέξεις την σειρά DAVROE Scalp Remedy

 



  • Ενυδατώνουν και θρέφουν έντονα το τριχωτό της κεφαλής
  • Μειώνουν τον κνησμό και τον ερεθισμό
  • Αποτρέπουν το ξεφλούδισμα και την πιτυρίδα
  • Χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες, θειικά άλατα και parabens
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών
  • 100% color safe

Το βασικό συστατικό: Aloe Vera – Η απόλυτη αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής

 



Το μυστικό για την αποτελεσματικότητα των Scalp Remedy βρίσκεται στη δύναμη της Aloe Vera, του βασικού ενεργού συστατικού μας. Η Aloe Vera ενυδατώνει ενεργά την επιδερμίδα της τρίχας από μέσα προς τα έξω, δίνοντας τέλος στο ξεφλούδισμα του τριχωτού της κεφαλής.

1. Το Davroe Scalp Remedy Shampoo είναι ένα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, άνθρακα και parabens κλπ. Καθαρίζει κάθε είδους προβλήματα πιτυρίδας και τριχωτού της κεφαλής . Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών και είναι 100% color safe. 

2. Το Davroe Scalp Remedy Conditioner είναι ειδικά σχεδιασμένο για να περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής και να διατηρεί την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό το ελαφρύ conditioner ενυδατώνει τα μήκη των μαλλιών ενώ περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής. Καταπραΰνει και θεραπεύει το ξεφλουδισμένο δέρμα, ενώ διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας των μαλλιών σου. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και 100% color safe, αφήνοντας τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα σου απαλά και υγιή.

3. Το Davroe Scalp Remedy Lotion Spray είναι το ιδανικό προϊόν, για άμεση ανακούφιση! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει τους έντονους ερεθισμούς που προκαλούνται από τεχνικές εργασίες όπως ντεκαπάζ, να ανακουφίσει τον κνησμό και το ξηρό τριχωτό της κεφαλής και να βοηθήσει στην επούλωση του ηλιακού εγκαύματος. Όλοι ξεχνάμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό στο τριχωτό της κεφαλής μας. Είναι εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να "λαδώσει" τα μαλλιά!

4. Πες αντίο στη ξηρότητα και την φαγούρα με τη μοναδική βούρτσα Davroe Scalp Remedy Brush που έχει σχεδιαστεί ειδικά με μαλακά δόντια για να βοηθά στην ανακούφιση των ενοχλητικών προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής, να αφαιρεί αποτελεσματικά τη συσσώρευση προϊόντων και να διεγείρει τη ροή του αίματος για ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής.


Μην αφήνεις το ερεθισμένο τριχωτό, την ξηροδερμία και την πιτυρίδα να μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Αγκάλιασε την καλοσύνη της σειράς Davroe Scalp Remedy και ζήσε τη χαρά ενός ενυδατωμένου, υγιούς τριχωτού της κεφαλής. Πες αντίο στην πιτυρίδα και καλωσόρισε τα όμορφα αναζωογονημένα μαλλιά!

Προηγούμενο
Σύμφωνα με τους κορυφαίους colorist, αυτά είναι τα 5 χρώματα μαλλιών που θα θέλουν όλες το 2024
Επόμενο
Δημιούργησε υπέροχες μπούκλες χωρίς κόπο με το Βραβευμένο Προϊόν για το 2024 CURLICUE Curl Balm της Davroe!