4 πράγματα που θα παρατηρήσετε χρησιμοποιώντας τα Vegan προιόντα περιποίηση μαλλιών της DAVROE
Blog

4 πράγματα που θα παρατηρήσετε χρησιμοποιώντας τα Vegan προιόντα περιποίηση μαλλιών της DAVROE

Ποιος δεν θέλει να δείχνει και να νιώθει καλά… όλοι θα θέλαμε έτσι;

 

Με τη σημερινή εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, αυτά που τρώμε και κάνουμε στη ζωή μας έχουν γίνει ένα μεγάλο μέρος αυτού που είμαστε. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 75% από νερό και το υπόλοιπο σώμα μας δημιουργείται από αυτό με το οποίο το τρέφουμε. Αυτά που βάζουμε στο σώμα μας και στα μαλλιά μας παίζει μεγάλο ρόλο στην ανταπόκρισή του.

 

Τα καλά νέα είναι ότι η ομάδα της DAVROE έχει επενδύσει πάνω από 36 χρόνια στην έρευνα, τη διαμόρφωση και τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων για τα μαλλιών που περιέχουν τα καλύτερα της φύσης.

 

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών DAVROE vegan και Cruelty-free είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με συστατικά που προέρχονται από φυτά όπως φρούτα, λαχανικά, όσπρια και δημητριακά ολικής αλέσεως.

 

 

Ακολουθούν 4 καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μαλλιών φυτικής προέλευσης.

 


1.  Πιο υγιές τριχωτό με τη χρήση των προϊόντων DAVROE τακτικά

 

Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν με ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Πολλά προϊόντα μαλλιών είναι γεμάτα με θειικά άλατα, σκληρές χημικές ουσίες που αφαιρούν τη βρωμιά από τις τρίχες και δυστυχώς αφαιρούν επίσης τη φυσική τους υγρασία. Κάνοντας αυτό συχνά μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία των φυσικών ελαίων που παράγονται από το τριχωτό της κεφαλής μας.

 

Τα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών της DAVROE είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά που λειτουργούν για να ενισχύσουν τη φυσική κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής σας, αντί να δρουν εναντίον του.

 

 

Οι φόρμουλες που βασίζονται σε φυσικά συστατικά συχνά στοχεύουν σε πολλαπλά προβλήματα για τη φροντίδα των μαλλιών ταυτόχρονα, για παράδειγμα το εκχύλισμα Aloe Vera, όταν εφαρμόζεται στα μαλλιά, μπορεί να δρά διαρκώς για να τονώσει το τριχωτό της κεφαλής, να θρέψει τα μαλλιά και να ενισχύσει την τρίχα.

 

Η DAVROE χρησιμοποιεί ενεργά και επανορθωτικά συστατικά της φύσης για να δημιουργήσει προϊόντα που παράγουν ενέργεια, που ενισχύουν την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Οι φυσικές βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στα συστατικά των προϊόντων βοηθούν στην υποστήριξη του φυσικού αμυντικού φραγμού του δέρματος για λείανση, προστασία και αποκατάσταση, με αποτέλεσμα ένα πιο υγιές τριχωτό.

 

2. Μαλλιά που λάμπουν από μέσα

 

Μόλις κάνετε τη μετάβαση σε προϊόντα μαλλιών φυτικής προέλευσης DAVROE, διασφαλίζετε ότι τα μαλλιά σας θα έχουν μέγιστη διείσδυση υγρασίας και θα μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη όλων των συστατικών που είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά.

 

Συνδυάζουμε πραγματικά βοτανικά εκχυλίσματα και υγιή αντιοξειδωτικά για να διατηρήσουμε τα μαλλιά υγιή και προστατευμένα. Οι προσαρμοσμένες και μοναδικές συνθέσεις για κάθε τύπο μαλλιών έχουν συνδυαστεί προσεκτικά για να βοηθήσουν στην προστασία των μαλλιών από τη φθορά και να ανανεωθούν με υγεία. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων της DAVROE έχει δημιουργηθεί για να θρέφει τα μαλλιά, καθιστώντας τα απαλά και εύχρηστα ενώ εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής σας.

 

Η επανορθωτική μας περιποίηση μαλλιών τροφοδοτείται από αυστραλιανά βοτανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως το Argan Oil, το Kakadu Plum και το Illawarra Flame-leaf για να αναφέρουμε μερικά και είναι απαλλαγμένο από σκληρά πετροχημικά.

 

 

3. Δημιουργώντας έναν πιο υγιή πλανήτη με τη χρήση προιόντων περιποίησης μαλλιών DAVROE

 

Η Vegan περιποίηση μαλλιών δεν είναι μόνο πιο ευγενική για το σώμα σας αλλά και για το περιβάλλον.

 

Τα συμβατικά προϊόντα μαλλιών και ομορφιάς χρησιμοποιούν μυριάδες χημικές ουσίες σε όλο το στάδιο της επεξεργασίας, οι οποίες μπορούν να απελευθερωθούν στον αέρα, τις υδάτινες οδούς και τα σπίτια μας, μολύνοντας τα και επηρεάζοντας την άγρια ​​ζωή.

 

Για να μειώσει τον αντίκτυπό της στις χωματερές και τα αποθέματα νερού της Γης, η DAVROE συνεργάστηκε με τους μακροπρόθεσμους και βασικούς προμηθευτές της για να μας προσφέρει πρόσβαση μόνο στα υψηλότερης ποιότητας και πιστοποιημένα συστατικά που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας.

 

Προηγούμενο
Το μυστικό για πολυτελή καλοκαιρινά μαλλιά είναι το DAVROE LUXE
Επόμενο
Γιατί χρειάζεστε το DAVROE Argan Oil στη ζωή σας αυτή τη στιγμή;